Yamamoto Ultra Casein Complex 2000 g

Ofertele pentru produsul

 

Yamamoto Research Ultra Casein COMPLEX (2000 g, Ciocolată)

Oferte adiționale 1 Ascunde
318,59 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
ro.vitamin360.com
 

Yamamoto Research Ultra Casein COMPLEX (2000 g, Vanilie)

318,59 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
ro.vitamin360.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 318,59 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Yamamoto: Yamamoto Proteina

BioTechUSA Protein Express 2000 g Proteina 179,00 RON BioTechUSA Protein Express 2000 g Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein 1814 g Proteina de la 372,90 RON Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein 1814 g Scitec Nutrition 100% Whey Isolate 2000 g Proteina de la 324,49 RON Scitec Nutrition 100% Whey Isolate 2000 g MuscleTech Nitro Tech 1800 g Proteina de la 249,00 RON MuscleTech Nitro Tech 1800 g
Descrierea produsului
Greutate 2000 g

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

PROTEINĂ CU ELIBERARE LENTĂ ȘI CONSTANTĂ Proteină cu eliberare treptată și constantă de cea mai mare valoare biologică, obținută din cazeină micelară 100%. Proteină cu eliberare lentă și constantă100% din cazeină micelarăFără gumă xantan, caragenan și ulei de palmierLumea suplimentelor proteice prezintă o gamă din ce în ce mai largă de elemente pentru cele mai variate nevoi și afecțiuni dietetico-digestive, astfel încât, știind cum să alegeți cea mai potrivită sursă, veți putea optimiza rezultatele pe care le căutați. Deși mai puțin frecventă și mai puțin prestigioasă decât proteina din zer, cazeina din lapte bătut este totuși o sursă de proteine respectabilă de luat în considerare în programul dumneavoastră de suplimente alimentare. Cazeina este unul dintre cele două tipuri de proteine prezente în laptele de vacă, din care aproximativ patru cincimi provin din cazeină, iar restul din zer. Ca și zerul, cazeina este în mod evident o proteină completă, conținând toți cei 9 aminoacizi esențiali care nu sunt produși în mod natural de organism, inclusiv 3 aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA), astfel încât are un spectru complet de aminoacizi și este utilă pentru promovarea recuperării și creșterii musculare. Practic, ambele surse de proteine sunt excelente pentru construirea masei musculare, singura variantă între cele două fiind viteza de digestie și absorbție, astfel încât, dacă dorim să ne optimizăm rezultatele, trebuie să fie clar că imediat după antrenament vom alege Whey, în timp ce în timpul zilei sau chiar mai bine înainte de a merge la culcare, vom prefera caseina. Acest lucru nu diminuează importanța unei proteine derivate din cazeină măcelărită. Reparația musculară nu are loc doar în orele care urmează exercițiului atletic, procesul de reconstrucție continuă mult după aceea, astfel încât furnizarea continuă de cărămizi prețioase va asigura un material plastic constant pentru mușchi timp de câteva ore. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când consumați un shake de proteine din cazeină, acizii din stomac formează un fel de bulgări în jurul proteinelor și încep să elibereze proteine într-un ritm lent, dar constant. Atunci când vorbim despre cazeinele micelare, ne referim la micromiceluri ca particule minuscule formate atunci când fosfatul de calciu este eliminat din forma nativă a cazeinei. Aceste micelii din cazeină se vor aglomera, formând un fel de gel foarte dens pe măsură ce concentrația de cazeină crește, ceea ce este mult mai lent pentru a digera, absorbi și elibera aminoacizi în fluxul sanguin. Cazeinatul de calciu obișnuit conținut în multe suplimente de cazeină, spre deosebire de cazeina micelară, este o formă mai rafinată de cazeină, făcută mai comercială, care nu este pur și simplu filtrată, ci este tratată cu căldură la care se adaugă acizi, dar care modifică integritatea structurii și compoziției sale chimice pentru a face cazeinele mai solubile și mai digerabile. Toate acestea au ca rezultat o biodisponibilitate și un profil nutrițional mult mai slabe decât cazeina micelară, care rămâne intactă în cea mai naturală formă posibilă, păstrându-și structura originală și funcția biologică. UTILIZARE (1 doză = 30 g)Adăugați 3 linguri (30 g) în 250 ml de apă și luați o dată pe zi. DEPOZITAREDepozitați în loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. AVERTIZARENu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut al unei diete variate. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu utilizați dacă sunteți gravidă, la copii sau pentru perioade prelungite fără a consulta un medic.


Denumiri similare la Proteina Yamamoto Ultra Casein Complex 2000 g: UltraCaseinComplex2000g


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.