Cellucor COR-Performance Whey - 1800g

Cellucor COR-Performance Whey - 1800g

de la 189,00 RON 3 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Cellucor Cor Performance Whey 4 lb 1.82 Kg Cookie & Cream

189,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
kiwigym.ro
 

Cellucor Whey Cor Performance 1, 8 kg

189,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
suplimente-sport.ro
 

cellucor cor performance whey 1.8 kg

192,00 RON
In stoc
spre magazin »
musclegain.ro

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Cellucor: Cellucor Proteina

Descrierea produsului
Tip Praf proteic
Greutate 1800 g
Cantitate 1x1800g

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Descriere. Cellucor Whey COR performance a fost creat cu un singur scop- sa ofere o proteina pura care sa contina mai multa proteina, arome mai delicioase in fiecare cupa. Core Performance Whey are o formula de digestie rapida, formula ce contine 25 g de proteine per servire pentru a putea livra cantitatea necesara de proteine pe zi. Fiind o proteina 100% Whey, cu un continut minim de grasimi sau carbohidrati, cu enzime digestive adaugate, fiind usor de mixat si avand unele dintre cele mai delicioase arome de pe piata putem spune cu usurinta ca , COR Performance whey vor se seteze un nou standard in ceea ce priveste proteinele. COR Performance Whey utilizeaza unele dintre cele mai avansate sistem de arome pentru a putea livra arome delicioase pe gustul tuturor. Urmand un regim fitness si o nutritie adecvata poate fi destul de dificil. Oricine, fie ca este incepator sau culturist de performata se lupta pentru a putea adauga suficiente proteine in dieta lor. Cor Performance Whey vine in ajutorul acestor pentru a asigura aportul zilnic necesar de proteine , avand 25 g de proteina pura per portie.  Se mixeaza instantaneu! Cor Performance Whey a fost creat in asa fel incat sa se dizolve instantaneu in apa, lapte sau alte bauturi. Dispunand de formule testate , dozate corespunzator si cu arome de inegalat . COR Performance are ca scop satisfacerea oricarui client. Intreaga serie este certificata de si este introdusa in majoritatea organizatiilor atletice. Mod administrare. Adaugati o cupa sau doua de Cellucor COR Performance cu 180-360 ml de apa sau alta bautura la alegere. Folositi aproximativ 150 -180 ml de apa per cupa. Tabel ingrediente.   Serving Size 1 Level Scoop (35 g)Servings Per Container52 Amount Per Serving% Daily Value *Calories130      Calories From Fat15      Total Fat1.5 g2%Saturated Fat1 g5%Trans Fat0 g0%Cholesterol35 mg12%Sodium170 mg7%Total Carbohydrate3 g1%Dietary Fiber2 g8%Sugars1 g      protein25 g            Vitamin A 0%Vitamin C 0%Calcium 20%Iron 10%   * Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.  Other Ingredients:COR-Performance Whey Protein Matrix (Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate), Cocoa Powder (Processed With Alkali), Natural And Artificial Flavor, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Salt, Protease, Acesulfame Potassium (Ace-K), Sucralose, Protease A-S, Lactase. ALLERGEN WARNING:Contains milk, soy. GLUTEN-FREE. This product is manufactured on the same equipment that processes milk, egg, soy, wheat, peanut & tree nuts.  


Denumiri similare la Proteina Cellucor COR-Performance Whey - 1800g: COR Performance Whey 1800 g, CORPerformanceWhey1800g, COR Performance Whey 1800g, COR-PerformanceWhey-1800g, COR Performance Whey - 1800g, COR-Performance Whey - 1800 g
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.